Aktiv ferie i foråret

Er du godt klædt på, kan en tur i toppen af broen være en fantastisk oplevelse – selv i januar og februar måned. En stille dag med et par frostgrader og solskin, hvor Hindsgavlhalvøen ligger klædt i hvidt, er et smukt skue. 

Og pludselig er vi i marts og går over til sommertid. Dagene bliver lysere og længere, og overalt pibler de små forårsbebudere op af jorden. Tag en pause fra hverdagen og nyd Lillebælts smukke natur – enten i en weekend eller i én af de mange småferier, der ligger spredt hen over forårsmånederne. Vi har samlet nogle tips til din vinterferie og påskeferie, men der er også rig mulighed for at udforske området i miniferie og weekender.

 

Vinterferien 2019

Besøg Bridgewalking I vinterferien og se det smukke vinterlandskab fra 60 meters højde. Når turen er slut, står vi klar med en kop varm kakao, kaffe eller te til alle, der har været på broen. Bagefter er alle velkomne tilbage i Velkomstcentret for at få varmen. Her kan du se vores udstilling om brobyggeriet. Der er gratis adgang til udstillingen.

I området omkring Bridgewalking, finder du også mange andre aktiviteter i vinterferien.

Har du nogle dage i vinterferien i eller omkring Middelfart/ Fredericia området, så besøg Strib Vinter Festival. En festival hvis motto er “et musikalsk lyspunkt i musiklivets mørke vinterpause”. Det er en festival, der foregår over 4 dage, fyldt med skøn musik fra kendte musikere bl.a. Pernille Rosendahl, Sko & Torp, Lis Sørensen og mange flere. Se hele programmet og læs mere om Strib Vinter Festival her. Festivalen løber af stablen fra d. 7-10 februar 2019.

Er du på udkig efter aktiviteter i vinterferien for børnene. Så har vi hos Bridgewalking nogle ideer til sjove aktiviteter i området omkring Lillebælts Broen. Besøg fx skøjtebanen i enten Fredericia eller Middelfart – en sjov aktivitet for hele familien. Eller lad børnene få en sjov oplevelse i Fredericia svømmehals tropiske badeland med Fun Water Days. Fun Water Days er 3 dage for alle børn mellem 6-15 år, der elsker at plaske i vand. Se andre sjove aktiviteter i vinterferien – i og omkring Middelfart og Fredericia.

 

Påskeferien 2019

I påskeferien, som i år først falder i uge 16, er der rig mulighed for godt vejr med varmere solskinsdage. Derfor anbefaler vi udendørs aktiviteter i området. Det kan oplagt kombineres med en tur over Den Gamle Lillebæltsbro med Bridgewalking. Tag fx børnene med på Madsby Legepark, hvor der er rig mulighed for en sjov dag i flotte omgivelser. Eller hvad med at tage familien med en tur på Segway i middelfart? Her har du mulighed for at se Middelfarts smukke natur og spændende historie på en naturvidenskabelig SegwayTour. Her besøger du bl.a. Dyreparken Hindsgavl Halvøen og Hindsgavl Slot. Se de mange sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne i Fredericia og Middelfart.

 

Bridgewalking i foråret

Du skal selvfølgelig opleve den smukke udsigt fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. Fra 60 meters højde er der en helt utrolig udsigt ud over Lillebælt, Jylland og Fyn. Se eksempelvis ud over Hindsgavlhalvøen, hvor knopperne står på spring. Det varer ikke længe, før træerne springer ud, og alting bliver lysegrønt.

 

I kan også opleve Lillebælt på cykel, Hindsgavl Dyrehave, Fredericia Vold, Madsby Legepark, eller tage på CLAY – Danmarks Keramikmuseum, der ligger skønt ud til Lillebælt. Besøg også områdets gallerier eller caféer, dyk ned i historien eller gå en skøn tur langs bæltet – der er mange muligheder for både at holde et par afslappende og fordybende dage eller en fysisk aktiv forlænget weekend eller ferie med venner eller familie. Find mere inspiration her.

Overnatning Fredericia, Middelfart og omegn

Der er mange muligheder for overnatning i og omkring Fredericia og Middelfart. Flere af stederne ligger så tæt på Lillebælt, at du næsten bliver vugget i søvn af bølgerne. Få forslag til overnatning her.

Vi glæder os til at se jer i løbet af foråret. Book billet til Bridgewalking her!