Efterår og efterårsferien 2017 – Ideer og sjove aktiviteter

Mangler du inspiration til hvad du kan bruge tiden på dette efterår og i efterårsferien 2017? Der er masser af muligheder for sjove og spændende aktiviteter i området omkring Middelfart og Fredericia – og de fleste kan kombineres med Bridgewalking.

Find inspiration og idéer til aktiviteter i efteråret ved Lillebælt – og  køb dine billetter til Bridgewalking her!

Kombinér Bridgewalking med andre efterårsaktiviteter

Bridgewalking Lillebælt giver dig en anderledes mulighed for at opleve det danske efterår i 60 meters højde. Der er en enestående udsigt udover Lillebælt – og ud over Hindsgavlhalvøens træer, der er klædt i efterårsfarver. Når du kommer retur til Velkomstcentret efter at være blevet blæst igennem på toppen af broen i efterårsferien (uge 42), byder Bridgewalking på varm kakao til alle.

Oplevelser for alle i efterårsferien

Lillebælt-området favner bredt, når det gælder oplevelser. Ud over Bridgewalking i toppen af den gamle Lillebæltsbro,  er der særlige aktiviteter i efterårsferien som du med fordel kan bruge tiden på.
Du kan komme på hvalsafari med AVENTURA. For de lidt større finder du Historisk detektiv på Middelfart Museum, en sjov efterårsferie aktivitet hvor de unge skal løse en detektivopgave,  eller tag til historiequiz  på museerne i Fredericia.

Udover de særlige efterårsferie aktiviteter er der altid en lang række oplevelser i hele efteråret du kan benytte dig af. Du kan opleve  Seebach the Musical på Fredericia Teater, besøge  Clay Keramikmuseum , eller tage på shopping  i Middelfart eller Fredericia.  Med de mindste kan du tage i  Madsby Legepark, et oplagt sted at bruge en efterårsdag.

 

Ud i naturen

Hanners gevir Hindsgavl Dyrehave - Efterår og efterårsferien ved Bridgewalking lillebælt
Netop nu kan du se de store hanners gevirer i Hindsgavl Dyrehave.

Tag en tur ud i naturen  – enten på gåben eller på cykel . Oplev det smukke og historiske voldanlæg  i Fredericia, eller store smukke naturområder ved Hindsgavl Halvøen, Trelde Næs, Røjle Klint eller Ejby Mose. Vores natur byder på picnicmuligheder, cykelruter i kilometervis, udsigt over Lillebælt, og stisystemer hvor du kan se solopgang eller solnedgangen på en romantisk gåtur. Et besøg i dyrehaverne  er en utrolig smuk og dejlig tur ved denne årstid. Vil du prøve at spille golf i efterårsferien, finder du ikke mindre end 3 golfbaner i området, der alle ligger utrolig smukt.

Tæt på det hele

Middelfart og Fredericia er tæt på det hele. Mange store seværdigheder som H.C. Andersens Hus i Odense, Egeskov Slot på Midtfyn, Trapholt Museet eller Koldinghus i Kolding ligger alle i kort køreafstand.

Overnatning

Der er mange muligheder for overnatning i og omkring Fredericia og Middelfart. Få inspiration og gode efterårstilbud her.

Du kan få yderlige information om Middelfart og Fredericia på www.visitlillebaelt.dk

 

Nyd dit efterår og din ferie!