Ferie med børn – Bridgewalking og andre familieaktiviteter

Bridgewalking er for alle over 140 cm, og en rigtig god familieaktivitet, for dem har mod på at prøve en anderledes seværdighed. Denne familieoplevelse er en udfordring for børn og voksne, og vi garanterer sug i maven og vind i håret.

Tag på ferie med dine børn til Fredericia og Middelfart - og prøv Bridgewalking

Få den fedeste oplevelse med børnene med Bridgewalking

I 60 meters højde går man henover Den Gl. Lillebæltsbro i hold af 20 personer, og I ledsages af en erfaren og dygtig guide, som kan fortælle om broens og omgivelsernes historie.

Forbered jer på en enestående familieaktivitet med børnene, enten i forbindelse med en ferie eller blot en fridag ud i det blå, og book jeres familietur nu. Hvis I køber jeres billetter online fremfor ved vores Velkomstcenter, sparer I samtidig penge.

Vi glæder os til at byde familien velkommen i højden.

Overtøj

Sjov og anderledes ferieoplevelse med dine børnNår I booker en familietur hos os, skal I huske at tage en varm frakke og praktiske sko på. Når I kommer til Velkomstcentret, får I udleveret en Bridgewalking heldragt hver og sikkerhedsbælte, som I skal have på under hele turen. Bridgewalking heldragterne får I lov at tage med hjem.

Krav i forbindelse med brovandring

Man skal af sikkerhedsmæssige årsager være minimum 140 cm høj for at komme med på brovandring. Har I små børn med under 140 cm, er der mulighed for at kunne opholde sig på den store naturlegeplads eller på Naturcentret, mens andre i familien er på Bridgewalking. Dette gælder desuden, hvis man er dårligt gående eller gravid i 23. uge eller senere. Turen tager ca. 2 timer.

Toiletter

Det er desværre ikke muligt at komme på toilettet efter man er steget på broen, så husk at få ordnet dette inden I stiger op. Toiletter findes i Naturcentret lokaliseret lige ved siden af Velkomstcentret.

Læs flere praktiske informationer her og hold øje med vejrudsigten.

Familieoplevelser i nærområdet – her er noget for børn

Skal I på familietur rundt på ferie i Danmark og leder efter den helt rigtige familieoplevelse, er Bridgewalking en helt oplagt aktivitet. Det er både en sjov og udfordrende måde at være sammen på.
I nærområdet ligger samtidig en masse andre ferie- og familieaktiviteter, som nemt kan suppleres med brovandringen. Vores samarbejdspartnere tilbyder både aktiviteter og overnatningsmuligheder, samt shopping- og spisemuligheder i både Middelfart og Fredericia.

Som familieaktivitet anbefaler vi eksempelvis Dinos Legeland eller Fredericia Badeland,  udover Naturcentrets kæmpe legeplads lokaliseret lige ved siden af vores Velkomstcenter.

Der er også mulighed for at besøge Galleri Hindhede, der ligger på hjørnet mellem Brovejen og Galsklintvejen.

Der kan købes is og man kan blive budt på kaffe.

Børnevenlige hoteller i nærområdet

Skal I på ferie med børnene eller blot på endagstur i Danmark, og leder efter børnevenlige hoteller og lignende overnatningsmuligheder med børn i området, kan I finde en række her.
Vores samarbejdspartnere byder på opholdspakker, som inkluderer billetter til Bridgewalking til en god pris.
Klik på forslagene herunder: