Oplevelsen

Oplevelsen på toppen af Den Gamle Lillebæltsbro

Køb en unik oplevelse

Du kan tage til Sydney. Eller Lillebælt. Begge steder kan du få oplevelsen af at gå oven på en bro. Opleve højden. Suget i maven. Den spektakulære og uhindrede udsigt. Nyde vandet. Skibene. Udsigten mod land. Vinden. Vejret. Den svage rysten i broen, når toget gungrer over broen. Bridgewalking Lillebælt er en ny, unik attraktion i Europa. De første gæster kan tage turen til tops i maj 2015. Tag med og få en helt enestående oplevelse, som ikke tidligere har været mulig i Europa.

Turen starter ved Velkomstcentret. Her bliver du modtaget af vores kyndige guider, som forbereder dig på den fantastiske tur, du skal ud på. Sammen går I fra Velkomstcentret til Den Gamle Lillebæltsbro, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem – og så går det opad! Op til 60 meters højde og ud på turen over broen. Undervejs fortæller guiden om broens arkitektur, historien, byggeriet og naturen omkring Lillebælt.
Vi glæder os til at byde dig velkommen i højden!

Om oplevelsen

Turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning

Der er plads til 20 deltagere pr. tur.

Sikkerhed

  • Du skal være min. 140 cm.
  • Husk praktisk fodtøj.
  • Bridgewalking er ikke egnet for kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede.
  • Af sikkerhedsmæssige årsager må man ikke medbringe løse genstande. Du får udleveret en heldragt til turen, som i øvrigt må tages med hjem.