Før du skal på broen

Velkomstcentret

Velkomstcentret ligger på Galsklintvej 4 i Middelfart.  Har du ikke købt billet online kan du købe den her. Det er lidt dyrere at købe billetten ved Velkomstcentret. Vi anbefaler derfor at du køber billetten online, på den måde sparer du penge og undgår at skulle stå i kø.

Ved Velkomstcentret er der skiftende udstillinger om broen og dens historie. Og du kan leve dig ind i, hvordan brobisserne arbejdede.

 

Bridgewalking er ikke egnet for kørestolsbrugere, meget kraftige og bevægelseshæmmede, men ved udstillingen i Velkomstcentret er der adgang for alle og det er gratis.

Ved Velkomstcentret er der en naturlegeplads og  Naturcenter Hindsgavl  med udstilling, der  ganske er gratis.

Ankomst til velkomstcenter

Du bliver modtaget af en guide, som giver dig en grundig sikkerhedsinstruktion og udleverer en heldragt, som du skal have på uden på dit eget tøj, når du går op på broen. Vi anbefaler at du har behageligt tøj på, der passer til årstiden. Det er også en god idé at have fornuftigt fodtøj på – gerne med gummisål.Iføring af udstyr

I går sammen ud på gangbroen, der fører hen til trappetårnet, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem. Der bliver efterhånden længere og længere ned, og du mærker måske det første sug i maven?

På vej mod broen