Før du skal på broen

Velkomstcentret

Velkomstcentret ligger på Galsklintvej 4 i Middelfart.  Har du ikke købt billet online kan du købe den her. Vi anbefaler, at du køber billetten online for at være sikker på at få plads på den tur, du ønsker.

Ved Velkomstcentret er der skiftende udstillinger om broen og dens historie. Og lige uden for døren er der en skøn naturlegeplads og Naturcenter Hindsgavl, der har skiftende udstillinger med gratis adgang.

Har du billet, fortsætter du forbi Velkomstcentret og videre op ad stien til en sort bygning, der ligner en bue. Her bliver du modtaget af din guide.

Ankomst til velkomstcenter

Du bliver modtaget af en guide, som giver dig en grundig sikkerhedsinstruktion og udleverer en heldragt, som du skal have på uden på dit eget tøj, når du går op på broen. Vi anbefaler at du har behageligt tøj på, der passer til årstiden. Det er også en god idé at have fornuftigt fodtøj på – gerne med gummisål.Iføring af udstyr

I går sammen ud på gangbroen, der fører hen til trappetårnet, hvor du bliver koblet til et sikkerhedssystem. Der bliver efterhånden længere og længere ned, og du mærker måske det første sug i maven?

På vej mod broen