Værd at vide

Køb af billet online

For at hjælpe dig, vil vi altid anbefale, at du køber billetten på nettet, så slipper du for at stå i kø og/eller at køre forgæves.

 

Vi har samlet en række praktiske informationer her på siden. Finder du ikke hvad du leder efter, så kontakt os eller se på siden for ofte stillede spørgsmål.

Aflysning

Aflysninger af ture kan ske såfremt:

 1. Det blæser mere end 17 m/sek målt på toppen af broen.
 2. At temperaturen er  under 0°C, hvor der er risiko for sne og overisning på gangbroerne.
 3. Det er tordenvejr med risiko for lynnedslag.

Såfremt turen aflyses p.g.a. pkt. 1 til 3., vil gæsten få refunderet udgiften til hele billetten. Øvrige udgifter i forbindelse med ophold samt transport til og fra Velkomstcenteret refunderes desværre ikke. Såfremt en gæst selv aflyser turen, bliver billetterne ikke refunderet.

Billetter

Du sparer penge ved at købe dine billetter på forhånd i Bridgewalkings online bookingsystem, og du slipper for at stå i kø ved Velkomstcentret. Du kan naturligvis købe billetter ved Velkomstcentret. Se priserne her.

Helbred og sikkerhed

Regler for deltagelse i BRIDGEWALKING

Deltagere skal:

 • rette sig efter guidens instrukser
 • anvende det udstyr, guiden anviser
 • du er min. 140 cm. høj
 • Ikke være gangbesværet
 • være i nogenlunde god form
 • ikke have højdeskræk
 • ikke have indtaget alkohol. Promillen skal være 0,00.
 • ikke have indtaget rusmidler
 • ikke være gravid over 23. uge
 • have fastsiddende fodtøj på

Deltagere må ikke medbringe genstande på broen (mobil, kamera etc. – desværre heller ikke astmamedicin, druesukker eller lign. ) Du får udleveret en heldragt til turen, som må tages med hjem.

Bridgewalking er ikke egnet for kørestolsbrugere og bevægelseshæmmede.

Bridgewalking anbefaler gæster der indtager livsvigtig medicin og/eller anvender Pacemaker at rådføre sig ved egen læge, før man beslutter sig for at gennemføre en Bridgewalking Lillebælt.

Det er guidens ansvar at få hele holdet igennem turen, så alle får en god oplevelse. Derfor er det guiden, der vurderer, om du opfylder kravene. Gør du ikke det, mister du retten til at gå turen, og du kan ikke få refunderet din billet.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Højdeskræk

Lider du af højdeskræk må du ikke prøve Bridgewalking. Er du bare spændt og lidt nervøs, er det ingen hindring. Vores dygtige guider skal nok hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Opbevaring af løse genstande

Løse genstande som punge, nøgler og mobiltelefoner mv. må ikke medtages på broen. Vi kan opbevare disse, men det er på eget ansvar.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.