Bridgewalking i foråret 2019

Nyd forårets smukke natur fra 60 meters højde

Foråret byder på flere miniferier, som med fordel kan tilbringes i Middelfart og Fredericia området. Her får du mulighed for at få en aktiv ferie med eller uden børn med unikke oplevelser som f.eks. Bridgewalking. Bridgewalking er for alle over 140 cm,  som har mod på en oplevelse, der giver vind i håret og sug i maven. Kombiner gerne vores aktivitet med andre af områdets spændende udbud, også for alle aldre. Her er vores bedste anbefalinger til en skøn miniferie i Danmark med familien eller som par i foråret 2019.

 

Bridgewalking: Nyd forårets smukke natur fra 60 meters højde

Fra marts skyder blomster fra jorden og blade på trækroner frem, og dette smukke syn kan især nydes fra 60 meters højde, hvor de forskellige grønne nuancer rigtig kommer til sin ret. Tag familien, din bedste ven eller din partner under armen og tag til Middelfart på Bridgewalking, og få en oplevelse, der ryster jer tættere sammen. Mærk, hvordan kroppen reagerer når du kigger ned fra 60 meters højde over vandoverfladen og bliv overvældet over den betagende udsigt derfra. Når I kommer ned, kan I grille og nyde jeres medbragte mad. I Bridgewalkings Velkomstcenter sælger vi kold vand og varm kaffe.  Book billet til Bridgewalking her!

 

Aktiv ferie med børn i Madsby Legepark

D. 4. maj åbner en ny hoppeø i Madsby Legepark, som med fordel kan besøges enten til selve åbningen eller i Bededagsferien, som ligger to weekender efter. Det er gratis og der findes masser af sjove udendørs aktiviteter i parken, som passende kan kombineres med Bridgewalking. Her kan I nyde medbragt mad eller købe fastfood, is, drikkevarer, mm. i Madsby Kiosk. Madsby Legepark byder fra midten af maj på masser af gratis underholdningstilbud såsom dukketeater, eventyrfortællinger mm. Du kan finde informationer om programmer og åbningstider på hjemmesiden.

 

Forlænget weekend med vind i håret

Kom på brovandring over den Gamle Lillebæltsbro

Planlægger I som familie eller gruppe en miniferie med masser af sjov og action f.eks. I Påskeferien eller Bededagsferien, anbefaler vi at I prøver Bridgewalking den ene dag og derefter gearer ned sammen med god mad og samvær. Dernæst vil både børn og voksne få en masse sjov ud af at prøve en tur på Segway. Tag din kæreste, kollega eller familie med, og oplev Middelfarts smukke natur og spændende historie på en naturvidenskabelig SegwayTour. Her besøger du bl.a. Dyreparken Hindsgavl Halvøen og Hindsgavl Slot, og I tilbydes forfriskninger undervejs.

 

Romantisk miniferie for 2

Planlægger du en romantisk forlænget weekend eller Påskeferie med kulturelle oplevelser, byder området i Middelfart og Fredericia også på gode tilbud på det. Spark f.eks. Benene væk under din kæreste med den betagende udsigt på Bridgewalking den ene dag, en flot gåtur langs bæltet den anden, og spis picnic i Hindsgavl Dyrepark eller et af de andre gode picnicspots i området. Skærtorsdag kan I besøge CLAY museet og deltage i workshoppen Pottemageri, som næsten utvivlsomt vil lede din kærestes tanker hen på den romantiske filmklassiker, “Ghost”. I kan også tage på solnedgangssejltur i smukt aftenlys og lytte til marsvinenes kommunikation med hinanden, inden I tager ud og spiser og til sidst tilbage til hotellet. Find overnatningsmuligheder her.

Se de mange sjove og spændende aktiviteter for børn og voksne i Fredericia og Middelfart.

Vi glæder os til at se jer i løbet af foråret.