Aktiviteter i vinterferien i Middelfart og Fredericia

Til og med d. 28. februar 2017 har vi åbent hver weekend, samt hele uge 7 i skolernes vinterferie, hvor I kan komme og opleve den utrolige udsigt fra broen. Bridgewalking er en fantastisk udendørsaktivitet til vinterferien, som nemt kan kombineres med en hyggelig aktivitet indendøre efterfølgende. Vi guider jer til de bedste aktiviteter i vinterferien i Middelfart og Fredericia.

Forslag til, hvad du kan lave i vinterferien

Bridgewalking Lillebælt ligger som centrum af en masse fede aktiviteter, som kan benyttes i vinterferien og hele vinteren over. Vi har samlet en stribe forslag herunder:

Oplev Den Gamle Lillebæltsbro i vinterlige omgivelser

Få en sjov og anderledes oplevelse i vinterferien med BridgewalkingBridgewalking holder åbent alle weekender vinteren over, samt hele uge 7 i skolernes vinterferie.

En frisk gå-tur over Lillebæltsbroen spændt fast med karabinhager til broens gelænder i 60 meters højde, er en uovertruffen aktivitet til vinterferien, og du er i sikre hænder hos vores guider, mens de livligt fortæller om broens og omegnens historie og kombinerer dem med sjove anekdoter.

Få en oplevelse og et sug i maven denne vinter, du sjældent vil glemme!

Fantastisk vinterudsigt i 60 meters højde

Broen er også åbent i frostvejr, og vi anbefaler at tage godt med tøj på og ikke mindst skridsikre sko. Udsigten til et frostklædt Middelfart og Fredericia kan nydes fra broens 60 meters højde, og vi garanterer dig en vinteraktivitet udover det sædvanlige!

Er der udsigt til sne eller slud samtidig, aflyses turene dog af sikkerhedsmæssige årsager. Læs vores praktiske informationer og årsager til turaflysninger her.

Madsby Legepark til de aktive og barnlige sjæle

Til dem, der kan lide at lege: Og som elsker udendørsaktiviteter, anbefaler vi at tage en tur i Madsby Legepark i vinterferien. Legeparken har gratis adgang året rundt, og aktiviteter til en sjov udflugt for hele familien.

Oplev Fremtidens Keramik på CLAY Keramikmuseum

Til dem, der kan lide kunst og kultur: Kunstakademiets Designskole, Glas og Keramik udstiller deres afgangsværker til fryd for kunst- og håndværkselskeren, og er et godt og roligt supplement til en blæsende tur på Bridgewalking en vinterdag. Udstillingen “Silica Visions” er åben januar måned ud. Læs mere her.