Aktiviteter i vinterferien i Middelfart og Fredericia

I februar har vi åbent hver weekend, samt hele uge 7 i skolernes vinterferie, hvor I kan komme og opleve den utrolige udsigt fra broen. Samtidig serverer vi alle dage i vinterferien en gratis kop kakao, kaffe eller te til alle, der har været på broen. Bridgewalking er en fantastisk udendørsaktivitet til vinterferien, som nemt efterfølgende kan kombineres med en hyggelig aktivitet indendøre. Vi guider jer til de bedste aktiviteter i vinterferien i Middelfart og Fredericia.

Forslag til, hvad du kan lave i vinterferien

Bridgewalking Lillebælt ligger som centrum af en masse fede aktiviteter, som kan benyttes i vinterferien og hele vinteren over. Vi har samlet en stribe forslag herunder:

Oplev Den Gamle Lillebæltsbro i vinterlige omgivelser

Få en sjov og anderledes oplevelse i vinterferien med BridgewalkingBridgewalking holder åbent alle weekender vinteren over, samt hele uge 7 i skolernes vinterferie.

En frisk gå-tur i 60 meters højde over Lillebæltsbroen, er en uovertruffen aktivitet til vinterferien, og du er i sikre hænder hos vores guider, mens de engageret fortæller om broens og omegnens historie og kombinerer dem med sjove anekdoter.

Få en oplevelse og et sug i maven denne vinter, du sent vil glemme!

Fantastisk vinterudsigt i 60 meters højde

Udsigten til et frostklædt Middelfart og Fredericia kan nydes fra broens 60 meters højde, og vi garanterer dig en vinteraktivitet udover det sædvanlige!

Er der udsigt til sne eller slud samtidig med, at det er frostvejr, aflyses turene dog af sikkerhedsmæssige årsager. Læs vores praktiske informationer og årsager til turaflysninger her.

Madsby Legepark

Til dem, der  elsker udendørsaktiviteter, anbefaler vi en tur i Madsby Legepark i Fredericia. Her kan der opleves ponyridning, vinterskattejagt og morgenfodring hos dyrene mandag til torsdag i uge 7. Læs mere om Vinterferien hos Madsby Legepark her.

Oplev Posteringens Kunst på Middelfart Museum 

Til dem, der kan lide kunst og kultur: Kom i gang med din første frimærkesamling, deltag i forskellige konkurrencer, Tegn dit eget firmærke og få inspiration til årets første gækkebrev. Al dette og meget mere, kan du opleve når Middelfart Museum slår dørene op for post-, frimærke- og gækkebrevstema i vinterferien.