Bryllup på den Gl. Lillebæltsbro

Bliv viet i 60 meters højde!
Fra marts 2016 er det blevet muligt at blive gift i 60 meters højde over det smukke Lillebælt på Den Gl. Lillebæltsbro. Flere par har allerede benyttet sig af den enestående mulighed, og interessen er stigende.

Unikt bryllup i højden

At blive viet er i sig selv en ganske unik oplevelse, men at blive viet i 60 meters højde med en fuldstændig blændende udsigt, giver yderligere et sug i maven. Har man ønske om et unikt bryllup, der ikke ligner de flestes, er dette en enestående mulighed, som Bridgewalking Lillebælt er glade for nu at kunne tilbyde.

Det første brudepar der blev viet på toppen af broen.
Fotograf: Laust Jordal

Bryllupsseance på bro og på land

Det er muligt at få op til 17 gæster med op på broen – udover giftefoged og brudeparret (der kan max. være 20 personer på et hold). På broen går man på række efter hinanden, fastspændt med en sikkerhedsline, og man skal bære en udleveret heldragt. Dermed kan man ikke bære sin smoking eller brudekjole på broen, men i stedet giver vi mulighed for, at man kan pynte heldragterne, hvis man har lyst til det.
Minimumshøjde for at komme op på Bridgewalking er 140 cm. Turen anbefales ikke for gangbesværede.

Selve vielsen sker på midten af broen øverst oppe, mens udveksling af ringe og underskrivelse af vielsesdokumenter foregår på land. De løse genstande må ikke medbringes på broen af sikkerhedsmæssige årsager, og dermed kan alle gæster med fordel opleve denne del af seancen på land, samlet omkring brudeparret.
Billeder af brudeparret under selve vielsen oppe på broen kan indgås efter aftale med Bridgewalking Lillebælt. Der må ikke medbringes hverken almindeligt kamera, GoPro kamera eller kameratelefon. Der arbejdes på nye muligheder, men indtil da, må man ’nøjes’ med de billeder, som Bridgewalkings guider tager og efterfølgende publicerer på hjemmesiden. Ønsker man ikke sine private bryllupsbilleder offentliggjort, bedes man nævne dette i samtalen med Bridgewalking.
Har man ønske om at have en professionel fotograf med, kan I tale med Pressechef Pia Becker Andersen om mulighederne for dette.

Hele seancen på bro og land, varer i alt 2 timer.

For at blive viet på Bridgewalking Lillebælt, skal der rettes henvendelse til Borgerservice i enten Fredericia eller Middelfart Kommune samt til Bridgewalking Lillebælt, for at få en aftale i stand om vielse på broen.

Bryllupspakke – Lad os hjælpe med bryllupsplanlægningen

Brobryllup i højden
Fotograf: Steffen Stamp

Bridgewalking Lillebælt har sammen med de to kommuner Fredericia og Middelfart sammenstøbt en bryllupspakke, som tilbyder alt fra vielser over reception til overnatning alt efter, hvordan parret ønsker at fejre den store dag. Det sker sammen med forskellige hoteller og samarbejdspartnere.

Byd fx jeres gæster på champagne og specielt kreeret bryllupskage, og hold jeres fest på Trinity Hotel og Konferencecenters teresse med smuk udsigt direkte til Den Gl. Lillebæltsbro og Bridgewalking, eller vælg at få bragt mad og drikke ud til Bridgewalking Lillebælt. Der er gode muligheder for at holde jeres fest og arrangere overnatning i området, og hos Bridgewalking Lillebælt har vi masser af idéer og pakkeløsninger.