Oplev Bridgewalking i efteråret

Efteråret banker på døren, og det betyder varm kakao, ild i pejsen, brætspil og hjemlig hygge. Men på efterårets gode dage, hvor solen skinner, træernes blade viser sig i røde, gule og brunlige nuancer, er det fantastisk at komme udenfor og få efterårssol på næsen. Hvis I vil opleve et efterårsklædt Danmark fra toppen, inviterer vi 60 meter op i højden på en tur over Den Gamle Lillebæltsbro.

Med Bridgewalking får du en enestående udsigt over Lillebælt, hvor Hindsgavlhalvøens trækroner står flotte, så langt øjet rækker. Når I har taget indtrykkene til jer og oplevet suset i maven ved at gå over broen, byder vi i efterårsferien (uge 42) på en kop varm kakao, kaffe eller te, når I kommer tilbage til velkomstcenteret.

Bridgewalking er en sjov og anderledes aktivitet i efteråret, og når I nu er i nærheden, så er der mange andre aktiviteter i området, I kan opleve. Vi har samlet oplevelser og aktiviteter, der vil falde i smag hos både store og små i selve efterårsferien og i resten af efterårsmånederne nedenfor:

Se udsigten fra broen til Bridgewalking

Aktiviteter i efterårsferien for alle aldre

Der er gode muligheder for sjove og spændende aktiviteter i området omkring Middelfart og Fredericia – og de fleste kan kombineres med Bridgewalking.

I efterårsferien inviterer Middelfart og Fredericia til en uge med gode oplevelser for store og små. Du kan eksempelvis komme på hvalsafari. Gå på historiejagt for børn på Middelfart Museum – eller tag på skattejagt på Fredericia vold. Se flere aktiviteter her.

Efteråret er fyldt med fantastiske oplevelser. Du kan eksempelvis besøge CLAY – Danmarks Keramikmuseum, der ligger skønt ud til Lillebælt. Besøg også områdets gallerier eller caféer, dyk ned i historien eller gå en skøn tur langs bæltet – der er mange muligheder for både at holde et par afslappende dage, en aktiv forlænget weekend eller ferie med venner eller familie.   

Turen over broen giver mulighed for at nyde det danske naturliv.

Naturoplevelser i og omkring Lillebælt

I områderne nær Bridgewalking finder du en masse storslåede naturoplevelser. Oplev det historiske voldanlæg  i Fredericia eller de store smukke naturområder på Hindsgavl Halvøen, ved Trelde Næs, Røjle Klint eller Ejby Mose. I Hindsgavl Dyrehave kan du opleve den store bestand af kron- og dådyr. Og måske høre hannerne, der brøler for at imponere hunnerne, der er i brunst? Vil du prøve at spille golf i efterårsferien, er der gode muligheder på områdets tre golfbaner, der alle ligger utrolig smukt. Med de mindste kan I tage i Madsby Legepark – et oplagt sted at bruge en efterårsdag. Ønsker du det store overblik over den skønne natur og de mange muligheder i området, så oplev det smukke efterårslandskab fra 60 meters højde på Bridgewalking.

Seværdigheder Fyn og Jylland  

Efter en tur på den Gamle Lillebæltsbro, kan I tage på opdagelse i området omkring Middelfart og Fredericia, hvor I finder kendte seværdigheder. I kan bl.a. besøge H.C. Andersens Hus i Odense, Egeskov Slot på Midtfyn, Trapholt Museet eller Koldinghus i Kolding, der alle ligger alle i kort køreafstand fra Bridgewalkings velkomstcenter.

Overnatning i Middelfart, Fredericia og omegn

Har du ferie i uge 42, kan du kombinere Bridgewalking med et ophold i Middelfart eller Fredericia. Der er masser af gode hoteller, kroer, campingpladser, feriehuse mfl. med unikke overnatningsmuligheder, der ligger så tæt på Lillebælt, at du næsten bliver vugget i søvn af bølgerne. Få forslag til overnatning her.

Vi glæder os til at se jer i løbet af efteråret. Læs mere om Bridgewalking og Book billet her!