Bridgewalking i efterårsferien 2018

Bridgewalking er en sjov og anderledes aktivitet i efterårsferien. Vi har samlet oplevelser og aktiviteter, der vil falde i smag hos både store og små i selve efterårsferien og i resten af efterårsmånederne.

Efterårsferien byder på hyggelige stunder med varm kakao, ild i brændeovnen, kastanjedyr og hygge indendørs. Men det er også en årstid der byder på gode oplevelser i den smukke, efterårsklædte natur – eksempelvis Bridgewalking i 60 meters højde i toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. Her er en enestående udsigt udover Lillebælt, Jylland og Fyn, hvor Hindsgavlhalvøens træer har skiftet farve til rødt og gult. Når du kommer retur til Bridgewalkings velkomstcenter, efter at være blevet blæst igennem på toppen af broen i efterårsferien, byder vi på en kop varm kakao, kaffe eller te til alle.

Aktiviteter i efterårsferien for alle aldre

Der er gode muligheder for sjove og spændende aktiviteter i området omkring Middelfart og Fredericia – og de fleste kan kombineres med Bridgewalking.

I efterårsferien inviterer Middelfart og Fredericia til en uge med gode oplevelser for store og små. Du kan eksempelvis komme på hvalsafari med AVENTURA eller Zille-1. Gå på historiejagt for børn på Middelfart Museum – eller tag på skattejagt på Fredericia vold. Se flere aktiviteter her.

Udover de særlige aktiviteter i uge 42, er der en lang række oplevelser resten af efteråret, som absolut gør Lillebælt et besøg værd. Du kan eksempelvis opleve Tarzan på Fredericia Teater eller besøge CLAY – Danmarks Keramikmuseum, der ligger skønt ud til Lillebælt. Besøg også områdets gallerier eller caféer, dyk ned i historien eller gå en skøn tur langs bæltet – der er mange muligheder for både at holde et par afslappende dage, en aktiv forlænget weekend eller ferie med venner eller familie.

 

Naturoplevelser i og omkring Lillebælt

I områderne nær Bridgewalking finder du en masse storslåede naturoplevelser. Oplev det historiske voldanlæg  i Fredericia eller de store smukke naturområder på Hindsgavl Halvøen, ved Trelde Næs, Røjle Klint eller Ejby Mose. I Hindsgavl Dyrehave kan du opleve den store bestand af kron- og dådyr. Og måske høre hannerne, der brøler for at imponere hunnerne, der er i brunst? Vil du prøve at spille golf i efterårsferien, er der gode muligheder på områdets tre golfbaner, der alle ligger utrolig smukt. Med de mindste kan I tage i Madsby Legepark – et oplagt sted at bruge en efterårsdag. Ønsker du det store overblik over den skønne natur og de mange muligheder i området, så oplev det smukke efterårslandskab fra 60 meters højde på Bridgewalking.

 

Seværdigheder Fyn og Jylland  

Efter en tur på den Gamle Lillebæltsbro, kan I tage på opdagelse i området omkring Middelfart og Fredericia, hvor I finder kendte seværdigheder. I kan bl.a. besøge H.C Andersens Hus i Odense, Egeskov Slot på Midtfyn, Trapholt Museet eller Kolding ligger alle i køreafstand fra Bridgewalkings velkomstcenter.

 

Overnatning i Middelfart, Fredericia og omegn

Har du ferie i uge 42, kan du kombinere Bridgewalking med et ophold i Middelfart eller Fredericia. Der er masser af gode hoteller, kroer, campingpladser, feriehuse mfl. med unikke overnatningsmuligheder, der ligger så tæt på Lillebælt, at du næsten bliver vugget i søvn af bølgerne. Få forslag til overnatning her.

Vi glæder os til at se jer i løbet af efteråret. Læs mere om Bridgewalking og Book billet her!