Bridgewalking i efteråret 2019

Efteråret banker på døren, og det betyder varm kakao, ild i pejsen, brætspil og hjemlig hygge. Men på efterårets gode dage, hvor solen skinner, træernes blade viser sig i røde, gule og brunlige nuancer, er det fantastisk at komme udenfor og få efterårssol på næsen. Hvis I vil opleve et efterårsklædt Danmark fra toppen, inviterer vi 60 meter op i højden på en tur over Den Gamle Lillebæltsbro.

Med Bridgewalking får du en enestående udsigt over Lillebælt, hvor Hindsgavlhalvøens trækroner står flotte, så langt øjet rækker. Når I har taget indtrykkene til jer og oplevet suset i maven ved at gå over broen, byder vi i efterårsferien (uge 42) på en kop varm kakao, kaffe eller te, når I kommer tilbage til velkomstcenteret.

Bridgewalking er en sjov og anderledes aktivitet i efteråret, og når I nu er i nærheden, så er der mange andre aktiviteter i området, I kan opleve. Vi har samlet oplevelser og aktiviteter, der vil falde i smag hos både store og små i selve efterårsferien og i resten af efterårsmånederne nedenfor:

Aktiviteter i efteråret for alle aldre

Der er gode muligheder for sjove og spændende aktiviteter i området omkring Middelfart og Fredericia – og de fleste kan kombineres med Bridgewalking.

I efterårsferien inviterer Middelfart og Fredericia til en uge med gode oplevelser for store og små. Du kan eksempelvis komme på hvalsafari. Gå på historiejagt for børn på Middelfart Museum – eller tag på skattejagt på Fredericia vold. Se flere aktiviteter her.

Efteråret er fyldt med fantastiske oplevelser. Du kan eksempelvis besøge CLAY – Danmarks Keramikmuseum, der ligger skønt ud til Lillebælt. Besøg også områdets gallerier eller caféer, dyk ned i historien eller gå en skøn tur langs bæltet – der er mange muligheder for både at holde et par afslappende dage, en aktiv forlænget weekend eller ferie med venner eller familie.   

Naturoplevelser i og omkring Lillebælt

I områderne nær Bridgewalking finder du en masse storslåede naturoplevelser. Oplev det historiske voldanlæg  i Fredericia eller de store smukke naturområder på Hindsgavl Halvøen, ved Trelde Næs, Røjle Klint eller Ejby Mose. I Hindsgavl Dyrehave kan du opleve den store bestand af kron- og dådyr. Og måske høre hannerne, der brøler for at imponere hunnerne, der er i brunst? Vil du prøve at spille golf i efterårsferien, er der gode muligheder på områdets tre golfbaner, der alle ligger utrolig smukt. Med de mindste kan I tage i Madsby Legepark – et oplagt sted at bruge en efterårsdag. Ønsker du det store overblik over den skønne natur og de mange muligheder i området, så oplev det smukke efterårslandskab fra 60 meters højde på Bridgewalking.

Seværdigheder Fyn og Jylland  

Efter en tur på den Gamle Lillebæltsbro, kan I tage på opdagelse i området omkring Middelfart og Fredericia, hvor I finder kendte seværdigheder. I kan bl.a. besøge H.C. Andersens Hus i Odense, Egeskov Slot på Midtfyn, Trapholt Museet eller Koldinghus i Kolding, der alle ligger alle i kort køreafstand fra Bridgewalkings velkomstcenter.

Overnatning i Middelfart, Fredericia og omegn

Har du ferie i uge 42, kan du kombinere Bridgewalking med et ophold i Middelfart eller Fredericia. Der er masser af gode hoteller, kroer, campingpladser, feriehuse mfl. med unikke overnatningsmuligheder, der ligger så tæt på Lillebælt, at du næsten bliver vugget i søvn af bølgerne. Få forslag til overnatning her.

Vi glæder os til at se jer i løbet af efteråret. Læs mere om Bridgewalking og Book billet her!