Ferie med børn – Bridgewalking og andre familieaktiviteter

Bridgewalking er for alle over 140 cm, og er en rigtig god familieaktivitet, for dem, der har mod på at prøve en anderledes og ganske særlig oplevelse.

Tag ferien til nye højder med Bridgewalking

Få den fedeste oplevelse med børnene med Bridgewalking

I 60 meters højde går man henover Den Gl. Lillebæltsbro i hold af 20 personer. I følges med en erfaren og dygtig guide, der fortæller om broen og omgivelserne.

Forbered jer på en enestående familieaktivitet med børnene, enten i forbindelse med en ferie eller blot en fridag ud i det blå, og book jeres familietur nu.

Vi glæder os til at byde dig og din familie velkommen i højden.

Bridgewalking er en sjov og anderledes ferieoplevelse med dine børnKrav i forbindelse med bridgewalking

Man skal af sikkerhedsmæssige årsager være minimum 140 cm høj for at komme med på en tur. Har I små børn med under 140 cm, er der mulighed for at kunne opholde sig på den store naturlegeplads eller på Naturcentret, mens andre i familien er på Bridgewalking.

Skal I på familietur rundt på ferie i Danmark og leder efter den helt rigtige familieoplevelse, er Bridgewalking en helt oplagt aktivitet. Det er både en sjov og udfordrende måde at være sammen på. I nærområdet ligger samtidig en masse andre ferie- og familieaktiviteter. Vores samarbejdspartnere tilbyder både aktiviteter og overnatningsmuligheder, samt shopping- og spisemuligheder i både Middelfart og Fredericia.

Som familieaktivitet anbefaler vi eksempelvis Fredericia Badeland,  udover Naturcentrets kæmpe legeplads lokaliseret lige ved siden af vores Velkomstcenter.