Teambuilding med firmaet til Bridgewalking

Tag på udflugt og teambuilding med firmaet til Bridgewalking og bliv rystet godt sammen.

Tag på teambuilding med dine kollegere og oplev Lillebælt fra toppen

 

Bridgewalking er fantastisk Teambuilding

En tur på toppen over broen er en unik oplevelse, som både forretningsforbindelsen og dine medarbejdere vil nyde godt af. Brug oplevelsen som teambuilding, som et break i jeres møder og travle hverdag, og benyt jer i øvrigt af vores gode lokation i forhold til transportmuligheder, mødevenues og områdets store udvalg af restauranter og beværtninger.

Der er plads til 20 gæster på et hold, som ledsages af en guide. Vi kan sende hold afsted med 15 min. interval, og en tur over broen á ca. 2 timer i 60 meters højde, er ganske speciel. Turen egner sig rigtig godt som teambuilding aktivitet, da I vil få en følelse af sammenhold som firma. I får alle udleveret en Bridgewalking heldragt, som I skal bære under turen. I ledes af en guide, som går forrest, og undervejs stopper vi og nyder udsigten, mens guiden fortæller om omgivelserne og det historiske aspekt af Den Gl. Lillebæltsbro.

Transportmuligheder

Tag på Bridgewalking med dit arbejdeDet er nemt at komme til og fra Bridgewalking med både bil og offentlig transport, da vi er placeret midt i landet. Dermed er det også nemt for dine kunder at finde parkeringsmuligheder eller togstationer. Billund Lufthavn ligger desuden blot en lille times kørsel fra Den Gl. Lillebæltsbro. Benyt Rejseplanen til at finde vej med offentlig transport.

Find vej med bil her.
Book taxibusser:
Taxibus Ejby
Taxa Syd

 

Restauranter og hoteller i nærområdet

Efter jeres teambuilding, kan I nyde godt af de restauranter og beværtninger, som nærområdet byder på, og der er både mulighed for at få lækre madoplevelser og gode drinks.
Området byder på både gourmet- og krooplevelser, vinsmagning, naturparker og golfture for firmaer, og vil man ud om aftenen med sine kollegaer, er der rig mulighed for dette. Oplev f.eks. en musical, et musikarrangement eller nyd Lillebælt fra en café eller restaurant i Fredericia eller Middelfart, og få mere ud af jeres teambuildingtur.

Find spisesteder omkring Fredericia og i Middelfart.

Tilbud på overnatning inklusiv Bridgewalking

Vi samarbejder med en række af de bedste hoteller, som tilbyder ophold inklusiv Bridgewalking billetter. Få et overblik over hotellerne og find mere info om overnatningsstederne herunder:

Mulighed for at booke konferencelokaler til firma arrangementer

I området omkring Lillebælt er det muligt at booke konference- og mødelokaler i alle størrelser, og Danmarks 3. største messecenter, MesseC, ligger centralt i Fredericia. Dermed kan I både holde jeres møder og kombinere dem med jeres teambuilding. Firmaer kan booke mødelokaler gennem Turistbureauerne i Middelfart og Fredericia og begge byer har et godt udvalg.

Book jeres gruppetur her.