Forårsferie for familien på Fyn og Jylland

Vi er gået over til sommertid og dagene bliver lysere og længere.Forår i Middelfart, Fredericia og omegn

Overalt pibler de små forårsbebudere op af jorden, og knopperne på træerne venter kun på lys og varme. Foråret melder sin ankomst, samtidig med at sanglærken kommer tilbage fra en vinter under sydlige himmelstrøg. Det lyder af forår, når lærken synger, og mange planlægger aktiv familieferie med mulighed for at nyde de varmere grader udendørs.

Aktiv familieferie med sjove oplevelser

Skal du holde ferie i foråret med familien i påsken, pinsen eller Kristi Himmelfart, guider vi dig til en aktiv familieferie på Fyn og Jylland. Områderne byder på sjove aktiviteter for både børn og voksne, så I kan få en aktiv forårsferie.

Familieaktiviteter i foråret i Middelfart og Fredericia

Planlægger I en forårsferie eller forlænget weekend til Jylland eller Fyn, kan I med fordel finde masser af inspiration til aktiviteter og overnatningssteder i Middelfart og Fredericia. Her står de klar med unikke ophold i området for Påsken og resten af foråret til både weekend- og længere familieferier. Vi guider til flere idéer til familier her.

Se mere info om mulighed for forårsferie i omegnen Middelfart og Fredericia her.

Forlænget weekend med både aktive og afslappende dage

Aktiv forårsferie med Bridgewalking LillebæltDu skal selvfølgelig opleve den smukke udsigt fra toppen af Den Gamle Lillebæltsbro. Selvom foråret ikke garanterer høj sol, garanterer vi, at du stadig vil få en fed oplevelse. Vi anbefaler, at I læser vores Praktiske informationer før I booker jeres tur.

Men du kan også opleve Lillebælt på cykel, Hindsgavl Dyrehave, Madsby Legepark, CLAY – Danmarks Keramikmuseum, der ligger skønt ud til Lillebælt – tage på besøg i områdets gallerier, på cafébesøg, dykke ned i historien eller gå en stille romantisk tur langs bæltet – der er mange muligheder for både at holde et par afslappende og fordybende dage eller en fysisk aktiv forlænget weekend med familien.

Se mere om aktiviteter til weekenden her.

Vi glæder os til at se jer henover foråret! Book din tur her!

 

Bridgewalking Lillebælts gæst nr. 75.000 gik over broen d. 29. marts 2017

Bridgewalkings gæst nr. 75.000Et par skoleklasser fra 7., 8. og 9. klassetrin fra Øhavsskolen i Faaborg blev mødt med kransekage og sodavand, da de kom ned fra deres bro-tur d. 29. Marts i år. Den ene af eleverne, Lasse Kristensen, blev nemlig Bridgewalkings jubilæumsgæst nr. 75.000, og fik overrakt et særligt diplom af Lone Skjoldaa, Bridgewalkings chef. Alle eleverne fik hver deres Bridgewalking t-shirt med tekst “I did it!”.

Klassen var afsted på Den Gamle Lillebæltsbro i forbindelse med faget Natur & Teknologi, og havde haft en super tur henover broen, og ikke mindst med den fine velkomst fra pressen da de kom ned.

Vi ser frem til at tage imod gæst nr. 100.000 i løbet af året – bliver det mon dig? Book din tur nu!

 

Læs presseomtale fra dagen nedenfor:

TV2 Fyn her

Fredericia Dagblad her

Fyens.dk her