Gæst nr. 10.000 på Bridgewalking – på trods af højdeskræk

Der var dømt dansk sommer – blå himmel ’pyntet’ med små, hvide skyer og en flot sol, da Sonja Svane tirsdag kl. 12.00 gik op på Den Gl. Lillebæltsbro for at bridgewalke – som gæst nr. 10.000.

Sonja Svane, der kommer fra Stilling ved Skanderborg, lider egentligt af højdeskræk, men hendes mand Hans Peter Svane, der havde inviteret, vidste, at fruen er til udfordringer. Begge var også særdeles begejstrede efter turen.

”Det er en meget spændende og informativ tur – skidegodt”, udtalte gæst nr. 10.000. Overraskende var det også for Sonja, da hun blev ’udråbt’ som gæst nr. 10.000, budt på et glas champagne og en flot buket blomster, overrakt af de to Viceborgmestre, Mikkel Dragmose-Hansen, Middelfart Kommune og Ole Steen Hansen, Fredericia Kommune.

Sonja Svane anbefaler gerne Bridgewalking til andre og et par børnebørn, der også er til udfordringer, har noget at glæde sig til!

 

Gæst nr.10.000 på Bridgewalking  -	på trods af højdeskræk
Stående sammen med hendes mand Hans Peter Svane, flankeret af Viceborgmester Mikkel Dragmose-Hansen, Middelfart(i mørk skjorte, yderst tv) og Ole Steen Hansen, Viceborgmester i Fredericia(i lyseblå skjorte, yderst th.) – hvor dagens gæst nr. 10.000 får overrakt blomster, kasket og T-shirt med teksten ”Gæst nr. 10.000 – I did it”. Fotograf: Steffen Stamp

 

16.000 billetter solgt

Bridgewalking Lillebælt blev indviet søndag den 10. maj i år ved H.K.H. Kronprinsesse Mary. Salget af billetter til den nye turistattraktion er gået over al forventning. ”Vi havde budgetteret med 21.000 solgte billetter i 2015. Men da vi i dag – blot 2 måneder efter åbningen – kan byde gæst nr. 10.000 velkommen og samtidig notere, at der allerede er solgt 16.000 billetter, kan vi konstatere, at folk har taget Bridgewalking til sig. Hvilket de mange positive tilbagemeldinger på Facebook også vidner om”, udtaler Ole Steen Hansen, Viceborgmester i Fredericia.

Middelfart og Fredericia står bag Bridgewalking 

Det er de to Lillebæltskommuner, Middelfart og Fredericia, der sammen har etableret og driver Bridgewalking Lillebælt. Ideen blev præsenteret af en borger i Middelfart Kommune, der havde besøgt Australien og der set, hvilken stor succes Bridgewalking var og stadig er i Sydney. ”Og selv om Bridgewalking Lillebælt med sin højde på 60 meter fra vandoverfladen er knap så høj, som broen i Sydney, så tegner attraktionen til at blive et nyt turistmæssigt fyrtårn for Trekantområdet, ja for hele Danmark”, udtaler Mikkel Dragsmose-Hansen, Viseborgmester i Middelfart.

Fakta om Bridgewalking Lillebælt

  • Den Gl. Lillebæltsbro er 60 meter høj, målt fra vandoverfladen
  • Bridgewalking turen tager ca. 2 timer inkl. sikkerhedsinstruktion og omklædning
  • Alle skal iklædes en grå overtræksdragt, som man får lov at beholde
  • Ingen løse dele må medbringes på turen, ej heller kamera
  • Guiderne tager fotos på alle ture. Billeder kan ses og downloades på Bridgewalkings Facebook
  • Priser(ved køb online): voksne: 249,00 kr. Børn under 16 år: 199,00 kr.
  • Sikkerhedskrav: Du skal være minimum 140 cm høj og have praktisk fodtøj på
  • Bridgewalking er ikke egnet for bevægelseshæmmede og kørestolsbrugere

Den Gamle Lillebæltsbro blev indviet 14. maj i 1935.