Jul med Bridgewalking

Selvom det er blevet december, og de kolde vinterdage banker på døren, så betyder det ikke at du ikke kan tage venner, familie eller kollegaer i hånden og gå en tur over Lillebælt i 60 meters højde.Se det smukke danske vinterlandskab fra oven – og få varmen med gratis æbleskiver og glögg, når I kommer retur til Velkomstcentret (lørdage og søndage i december). Bridgewalking er en aktivitet for både børn og voksne, så længe du er over 140 cm og kan klare en gåtur på godt 2 km i højden.Kombinér jeres tur med nogle af de mange hyggelige julearrangementer i Middelfart og Fredericia, og få gode oplevelser med masser af julestemning. Vi anbefaler at tage godt med tøj og skridsikre sko på, når I skal på Bridgewalking.

 

Jul med Bridgewalking

Juleaktiviteter i Middelfart, Fredericia og omegn 

Ønsker du at kombinere din tur over den Gamle Lillebæltsbro med andre hyggelig juleaktiviteter i lokalområdet, så kan I finde en masse sjove juleaktiviteter i og omkring Middelfart og Fredericia. Her kan du opleve ægte julehygge med juledekorationer, julelys, markeder, nisser, stjerner, musik og salmer. I kan besøge Middelfart juleby, hvor det summer af julehygge med duften af brændte mandler og gløgg. Eller Fredericia juleby hvor du finder hyggelige julehuse fyldt med kunsthåndværk, en æbleskivebod samt Julemandens julestue. Besøg også Julemarkedet på Clay Keramikmuseum, her kan du komme i julestemning og måske finde årets julegave i CLAY’s pavillion, hvor der er boder med keramik og lækkerier. Læs alt om de mange juleaktiviteter, der er i Middelfart og Fredericia her. 

 

Ideer til julehygge med små børn 

Til de mindre børn, der ikke er store nok til Bridgewalking, findes der i lokalområdet en masse andre sjove juleaktiviteter. Du kan bl.a. tage de mindste med til julestue i Madsby Legepark. Julestuen ligger i Fredericia og byder på aktiviteter for børnehaver og andre gæster med børn mellem 3 og 6 år. Her er bl.a. dukketeater, julemandens stue, nisselandskab med juletog, julepyntede huse og mulighed for at køre en tur med Madsby Toget. Du kan også tage de små med i Peberkagebyen i Middelfart. Hele byen er bagt i peberkagedej, tænk sig en herlig duft. Mens du går på opdagelse i byen, kan børnene løse sjove opgaver og gåder.

Peberkagebyen


Aktivitet til julefrokost  

Er du på udkig efter en sjov og anderledes aktivitet til årets julefrokost, så inviter dine kollegaer med en tur over den Gamle Lillebæltsbro. Det er en perfekt aktivitet at starte årets julefrokost med. På hvert hold er der plads til 20 – er I flere end 20, sender vi jer afsted i flere hold. En tur over Lillebælt er perfekt som teambuilding. Undervejs på turen fortæller jeres guide om omgivelserne samt historien omkring den Gamle Lillebæltsbro. Læs mere om Bridgewalking her. Efter Bridgewalking, kan I jo vælge at  holde årets julefrokost på en af de hyggelige restauranter i lokalområdet.

Julegave 2019

Er du på udkig efter en anderledes og sjov julegave til familie eller venner? Hvorfor så ikke give et gavekort til Bridgewalking? Oplevelsesgaver er en god gave, hvis du vil overraske med lidt ekstra, eller hvis du har svært ved at finde på gaven til den, der har alt. Du kan jo selv tage med – så giver du ikke kun dine kære en gave, men også en oplevelse sammen med dig. Køb et gavekort til Bridgewalking her.

 

Bridgewalking har åbent hele året

Bridgewalking åbningstider i julen 

Bridgewalking har åbent hele året. I perioden fra den 1. november til den 28. februar er der fortrinsvist ture i weekenderne – vil du gerne på bridgewalking i hverdagene, er du dog altid velkommen til at kontakte os. Vi arrangerer ture på hverdage for min. 10 personer.