Her er dine billeder

Hvis en gæst stiller op til fotografering på broen, betragter vi det som samtykke til, at der bliver taget et billede, som efterfølgende lægges op til gratis download her på siden. Billeder gemmes i 2 mdr., hvorefter de slettes. Vil du gerne have slettet dit billede, kan du kontakte os på afmeld@bridgewalking.dk. 

Nedenfor kan du downloade dine billeder fra din tur på broen. Det eneste du skal gøre er at vælge dato, så vil du se to tandhjul der roterer. Når billederne for dagen kan ses, vælger du tidspunkt, hvor din tur har fundet sted. Da turen tager 2 timer er det nødvendigt at vælge flere klokkeslet for at være helt sikker på at finde alle billederne. 

 

If a guest wants to have a picture taken on the bridge, we consider this to be an implicit consent to have the picture taken, and the picture will subsequently be made available for free download here on the website. Pictures are kept for 2 months, after which they are deleted. If you would like to have your picture deleted, you can contact us at afmeld@bridgewalking.dk.

You can download your pictures below. Select date and time. Since the bridge walk takes 2 hours, it is necessary to select several hours to be entirely sure that you will find all the pictures from your walk. Highlight the pictures that you would like to download and click “Download highlighted” below

 

Wenn ein Gast für ein Foto auf der Brücke posiert, werten wir dies als Einverständnis, das aufgenommene Bild anschließend zum kostenfreien Download hier auf dieser Seite zur Verfügung stellen zu dürfen. Bilder werden 2 Monate lang gespeichert und danach gelöscht. Wenn Sie möchten, dass wir Ihr Bild löschen, können Sie sich über afmeld@bridgewalking.dk mit uns in Kontakt setzen.

Unten können Sie Ihre Bilder herunterladen. Datum und Zeitpunkt auswählen. Da die Tour 2 Stunden dauert, ist es erforderlich, mehrere Zeitpunkte auszuwählen, damit gewährleistet ist, dass Sie sämtliche Bilder Ihrer Tour finden. Markieren Sie die Bilder, die Sie gern herunterladen möchten, und klicken Sie unten auf „Markierte Bilder herunterladen“