Efter din tur på broen

Efter din tur på broen kommer du tilbage til BUEN, hvor turen begyndteEfter din tur på broen kommer du tilbage til BUEN, hvor turen begyndte. Husk at få dine nøgler og mobiltelefon med, hvis vi har opbevaret dine ting i vores safetyboks.
Kig forbi Velkomstcentret, før du tager hjem.Kig forbi Velkomstcentret, før du tager hjem. Der er gratis adgang til en lille udstilling om brobyggeriet, og du kan købe merchandise, en kold vand eller en kop kaffe.
Nyd en madkurv i det skønne område ved Velkomstcentret, efter Bidgewalking.Mange har madkurv med og nyder det skønne område ved Velkomstcentret. Der er naturlegeplads, tarzanbane, og mulighed for mad over bål.
Se dine billeder fra BidgewalkingEr der taget billeder fra din tur kan du downloade dem gratis her.

 

Hvad syntes du om dit besøg?

Vi vil gerne blive klogere på den oplevelse, du har haft i forbindelse med Bridgewalking, og håber derfor, at du vil besvare et kort spørgeskema, efter du har været på Bridgewalking.

Undersøgelsen tager ca. 5 minutter at besvare. Dine svar er selvfølgelig anonyme og benyttes som en del af en overordnet vurdering af Bridgewalking Lillebælt som attraktion.

Hver måned trækker vi lod om to gavekort til Bridgewalking blandt dem, der har svaret på undersøgelsen. Vil du være med i lodtrækningen, skal du blot indtaste dit navn og din mail til sidst i spørgeskemaet. Gå til spørgeskemaet her.