Pinseferie 2016 hos Bridgewalking

Velkommen til Bridgewalking i Pinsen! Vi tilbyder en spændende oplevelse med udsigt til noget særligt, og masser af aktiviteter og inspiration i nærområdet Middelfart og Fredericia for hele familien.

Aktiviteter i pinseferien

Book en anderledes pinseferie med en brovandringstur på Den Gamle Lillebæltsbro, og få både en unik og smuk oplevelse sammen. Bridgewalking tager ca. 2 timer, og er for voksne og større børn (over 140 cm). Har I små børn med, er der masser af sjove aktiviteter og tilbud i nærområdet.

Det er muligt at planlægge en hel dag i området med både udendørs og indendørs aktiviteter, få frokost og aftensmad, og det er nemt at komme til og fra broen med både bil og offentlig transport. I skal huske praktisk fodtøj, og evt. en varm frakke.

Se alle praktiske informationer her og book din pinsetur nu.

Udsigt til noget særligt

Påskeferie Bridgewalking Lillebælt

Bridgewalking i pinseferien er en oplevelse, du sjældent vil glemme! Vores guider fortæller om Lillebæltsbroens historie, og både udsigten og den følelse, man får når man går over broen, er noget ganske særligt. Med Pinsen er foråret og det klare vejr for alvor kommet, og der er fri udsigt over det smukke Lillebælt så langt øjet rækker.

Vi opfordrer til at tjekke vejrudsigten her.

 

Oplev marsvin boltre sig i havet i jeres pinseferie

Det er muligt at se marsvin i vandet oppe fra broen under brovandringen. Disse hvaler er meget aktive, og kommer ofte op til havoverfladen, og vores guider kan hurtigt spotte og vise jer dem.

Mad og drikke

Der er mulighed for at spise sin egen medbragte mad på de overdækkede udearealer i Naturparken eller ved Naturlegepladsen. Nærområdet byder desuden på mange forskellige spisesteder, som er nemme at finde, og du kan altid spørge om vej i Bridgewalkings Velkomstcenter.

Toiletter

Der findes toiletter og puslerum ved de overdækkede udearealer i Naturparken og i Naturcentret. Det er ikke muligt at komme på toilettet, når man først er steget på broen.

Andre aktiviteter i Pinseferien i nærområdet

Naturparken Hindsgavl Dyrehave er lokaliseret ved siden af Lillebæltsbroen, og her kan timer nydes i den smukke natur med hyppige besøg fra de fascinerende kronvildt, dåvildt og rådyr. Læs mere om Naturparken Hindsgavl Dyrehave her.

Naturcenter Hindsgavl er lokaliseret ved siden ad Bridgewalkings Velkomstcenter, og her finder I den store naturlegeplads med masser af sjove aktiviteter til børn.

Fredericia

Fredericia byder også på masser af leg og sjov for hele familien, bl.a Fredericias Badeland – læs mere her. Dinos Legeland er desuden et sted, hvor børn og barnlige sjæle kan få en hyggelig dag sammen i Pinsen. Læs mere om Dinos Legeland her.
Madsby Parken bugner med aktiviteter og events for hele familien, og Trelde Næs byder på smukke og historiske naturoplevelser.
Fredericia byder desuden på masser af shoppingmuligheder med mange spændende butikker og cafeer. Få et overblik her.

Se filmen, der giver dig et indtryk af oplevelsen og udsigten.