Værd at vide

Køb af billet online

Vi anbefaler, at du køber billetten online, så du er sikker på at få plads på den tur, du ønsker.

Du skal selv booke din billet – vi kan desværre ikke gøre det for dig. Du booker din billet her.

Har du problemer med din bestilling, er du meget velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig gennem telefonen. Se Callcentrets åbningstider her.

Vi har samlet en række praktiske informationer her på siden. Finder du ikke hvad du leder efter, så kontakt os eller se på siden for ofte stillede spørgsmål.

Rabat med BE HAPPY PASS

Book online og indtast BE HAPPY PASS booking koden fra bagsiden af dit kort
som rabatkode. Så får alle under 16 år rabat på DKK 75,-

Du skal være over 140 cm for at deltage. Er du ikke høj nok, eller vil blive ved jorden, så tag med vores havbiolog Søren Larsen under broen.

Læs mere om BE HAPPY PASS her.

Brug dit Be Happy Pass hos Bridgewalking

Aflysning

Aflysninger af ture kan ske såfremt:

 1. Det blæser mere end 17 m/sek målt på toppen af broen.
 2. At temperaturen er  under 0°C, hvor der er risiko for sne og overisning på gangbroerne.
 3. Det er tordenvejr med risiko for lynnedslag.

Såfremt turen aflyses vil gæsten få refunderet udgiften til hele billetten. Øvrige udgifter i forbindelse med ophold samt transport til og fra Velkomstcenteret refunderes desværre ikke. Såfremt en gæst selv aflyser turen, bliver billetterne ikke refunderet.

Billetter

Du kan både købe din billet online og i vores Velkomstcenter. Vi anbefaler, at du køber billetten online, så du er sikker på at få plads på den tur, du ønsker. Se priserne her.

Helbred og sikkerhed

Regler for deltagelse i BRIDGEWALKING

Deltagere skal:

 • rette sig efter guidens instrukser
 • anvende det udstyr, guiden anviser
 • være min. 140 cm. høj
 • Ikke være gangbesværet
 • være i nogenlunde god form
 • ikke have højdeskræk
 • ikke have indtaget alkohol. Promillen skal være 0,00.
 • ikke have indtaget rusmidler
 • ikke være gravid over 23. uge
 • have fastsiddende fodtøj på

Deltagere må ikke medbringe genstande på broen (mobil, kamera etc. – desværre heller ikke astmamedicin, druesukker eller lign. ) Du får udleveret en heldragt til turen, som må tages med hjem.

Bridgewalking er ikke egnet for dårligt gående. Det er en 2,5 km lang gåtur i højden – og der er en del trappetrin undervejs.

Bridgewalking anbefaler gæster der indtager livsvigtig medicin og/eller anvender Pacemaker at rådføre sig ved egen læge, før man beslutter sig for at gennemføre en tur.

Det er guidens ansvar at få hele holdet igennem turen, så alle får en god oplevelse. Derfor er det guiden, der vurderer, om du opfylder kravene.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Højdeskræk

Lider du af højdeskræk bør du ikke prøve Bridgewalking. Er du bare spændt og lidt nervøs, er det ingen hindring. Vores dygtige guider skal nok hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Opbevaring af løse genstande

Mindre effekter (mobiltelefon, nøgler etc.) kan opbevares i aflåst safetyboks. Hvis det er muligt, vil vi bede dig placere tasker og rygsække i din bil. Opbevaring i safetyboks er på eget ansvar.

Billeder fra din tur

Hvis det er muligt, tager guiderne billeder af de gæster, der ønsker det.

Hvis en gæst stiller op til fotografering på broen, betragter vi det som samtykke til, at der bliver taget et billede, som efterfølgende lægges op til gratis download på vores hjemmeside. Billeder gemmes i 2 mdr., hvorefter de slettes.

Vi kan ikke garantere, at der vil være billeder fra alle ture, ligesom vi heller ikke kan garantere, at alle gæster bliver fotograferet. I øjeblikket tager guiderne billeder med den Iphone, de har med, hvis det skulle blive nødvendigt at ringe efter hjælp. Vi gør vores bedste for at instruere guiderne i at tage billeder med telefonen; men det er desværre ikke altid, at billederne bliver gode pga. vejret, lysforholdene etc. Vi arbejder på at finde en anden og bedre løsning – men indtil vi har den nye løsning på plads, er billeder taget med telefon det bedste, vi kan tilbyde. Vi forstår godt, at du selvfølgelig gerne vil have et minde fra din tur. Derfor tager guiderne billeder med deres telefon, hvis de har mulighed for det. Men det er ikke deres førsteprioritet. Det vil altid være at være guide på broen – og sørge for sikkerheden.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.