Vigtigt at vide

Køb af billet online

Vi anbefaler, at du køber billetten online, så du er sikker på at få plads på den tur, du ønsker.

Du skal selv booke din billet – vi kan desværre ikke gøre det for dig. Du booker din billet her.

Har du problemer med din bestilling, er du meget velkommen til at kontakte os. Så guider vi dig gennem telefonen. Se Callcentrets åbningstider her.

Vi har samlet en række praktiske informationer her på siden. Finder du ikke hvad du leder efter, så kontakt os eller se på siden for ofte stillede spørgsmål.

Aflysning

Vi aflyser meget sjældent ture på grund af vejret. Aflysning sker kun, hvis:

 1. Det blæser mere end 17 m/sek (middelvind) målt på toppen af broen.
 2. Temperaturen er under 0°C, og der samtidig er risiko for sne og overisning på gangbroerne.
 3. Det er tordenvejr med risiko for lynnedslag.

Klæd dig på efter vejret og mød op til din tur – hvis din tur bliver aflyst får du selvfølgelig refunderet din billet.

Øvrige udgifter i forbindelse med ophold samt transport til og fra Velkomstcenteret refunderes desværre ikke. Såfremt en gæst selv aflyser turen, bliver billetten ikke refunderet.

Billetter

Du kan både købe din billet online og i vores Velkomstcenter. Vi anbefaler, at du køber billetten online, så du er sikker på at få plads på den tur, du ønsker. Se priserne her.

Helbred og sikkerhed

Regler for deltagelse i BRIDGEWALKING

Deltagere skal:

 • rette sig efter guidens instrukser
 • anvende det udstyr, guiden anviser
 • være min. 140 cm. høj
 • ikke være gangbesværet
 • være i nogenlunde god form
 • ikke have højdeskræk
 • ikke have indtaget alkohol. Promillen skal være 0,00.
 • ikke have indtaget rusmidler
 • ikke være gravid over 23. uge
 • have fastsiddende fodtøj på

Deltagere må ikke medbringe genstande på broen (mobil, kamera etc. – desværre heller ikke astmamedicin, druesukker eller lign. ) Mobil, bilnøgler mv. kan opbevares i aflåst safetyboks, mens du er på broen. 

Bridgewalking er ikke egnet for dårligt gående. Det er en 2,5 km lang gåtur i højden – og der er en del trappetrin undervejs.

Bridgewalking anbefaler gæster der indtager livsvigtig medicin og/eller anvender Pacemaker at rådføre sig ved egen læge, før man beslutter sig for at gennemføre en tur.

Det er guidens ansvar at få hele holdet igennem turen, så alle får en god oplevelse. Derfor er det guiden, der vurderer, om du opfylder kravene.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Højdeskræk

Lider du af højdeskræk bør du ikke prøve Bridgewalking. Er du bare spændt og lidt nervøs, er det ingen hindring. Vores dygtige guider skal nok hjælpe dig. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Tursprog

Vi tilbyder ture på dansk, engelsk og tysk.

Fra 1. marts til 31. oktober er der engelske og tyske ture ugentligt (Se venligst flaget på turen).

Fra 1. november til 30. april arrangerer vi gerne ture for dig på engelsk og tysk. Kontakt os venligst direkte for at anmode om en engelsk eller tysk tur i denne periode.

Opbevaring af løse genstande

Hvis det er muligt, vil vi bede dig placere tasker og rygsække i din bil. Mindre effekter (mobiltelefon, nøgler etc.) kan opbevares i aflåst safetyboks. Opbevaring i safetyboks er på eget ansvar.

Billeder fra din tur

Hvis en gæst stiller op til fotografering på broen, betragter vi det som samtykke til, at der bliver taget et billede, som efterfølgende lægges op til gratis download på vores hjemmeside. Billeder gemmes i 2 mdr., hvorefter de slettes.

Guiden tager billeder med den Iphone, de har med, hvis det skulle blive nødvendigt at ringe efter hjælp. Det er desværre ikke altid, at billederne bliver gode pga. vejret, lysforholdene etc.

Vi kan ikke garantere, at der vil være billeder fra alle ture, ligesom vi heller ikke kan garantere, at alle gæster bliver fotograferet. Guidens primære opgave er at være guide på broen og sørge for sikkerheden.

Ofte stillede spørgsmål

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål.