Sommerferie i Danmark? Så besøg toppen af Lillebæltsbroen

Bridgewalking er endelig åben igen! Så søger du inspiration til en aktiv ferie – enten med børn eller blot for de voksne – så kan du finde masser af idéer her.

Bridgewalking i sommerferien – for børn og voksne

Gør sommerferien under danske himmelstrøg til noget ganske særligt med Bridgewalking. Her kan unge som gamle nyde den imponerende tur over Den Gamle Lillebæltsbro i 60 meters højde. På to timer bliver I ført trygt rundt af jeres guide, som deler de bedste historier fra broen – og er I heldige, kan I endda opleve både marsvin og sæler i bæltet. Det bliver en oplevelse, I sent vil glemme. Vi har selvfølgelig taget alle foranstaltninger i brug i forbindelse med Covid-19. Du kan læse om tiltagene her.

Bridgewalking er for alle, der er over 140 cm og som kan klare en tur på godt 2 km i højden – med en del trin undervejs.

Rabat på sommeraktiviteter

Overnatter I i Middelfart eller Fredericia, så tilbyder enkelte overnatningssteder et Be Happy Pass, der giver rabat på børnebilletter til Bridgewalking og Hvalsafari. Med passet får I også en lang række fordele på mange sjove børneoplevelser i Legoland Billund Resort. Der kan også opnåes 10% rabat til hele familien på en række udvalgte restauranter. Rabatkoden står bag på Be Happy Passet. Se de mange gode Be Happy Pass fordele her.

Hvalsafari

Kom på Bridgewalking og oplev Lillebælt fra toppen

Lillebælt er et af de mest hvalrige farvande i verden. Her kan du opleve den lille hval, marsvinet, på tætteste hold, når du tager på hvalsafari med guide fra Gl. Havn i enten Fredericia eller Middelfart. Se mere om hvalsafari her.

Sommeraktiviteter uden børn

Rejser du uden børn, er der – udover Bridgewalking – en masse andre spændende aktiviteter i området. Er du til aktiv ferie, kan du eksempelvis bruge områdets Mountainbikeruter og vandreruter. Besøg områdets hyggelige restauranter eller cafeer – eller et af de mange gallerier og museer – eksempelvis CLAY Keramikmuseum, som lige nu bl.a. kører Carl-Henning Pedersen –Lerets billedmager.

CLAY Keramikmuseum tæt på Bridgewalking

Sommer i Danmark er noget særligt

Området omkring Lillebælt er noget ganske særligt. Den Gamle Lillebæltsbro ligger lige midt i Naturpark Lillebælt – Danmarks største marine naturpark – der strækker sig fra Trelde Næs i Nord til Hejlsminde i syd. Bæltet har verdens tætteste bestand af marsvin – og der er derfor gode muligheder for at se den lille hval, når du er på Bridgewalking.

Der er masser af naturoplevelser, som kan kombineres med Bridgewalking, fx kan I gå tur langs vandet, få en is på havnen, bade om dagen, spise friskfanget fisk på restaurant om aftenen og nyde, at det endnu er lyst. Sommerferie i Danmark ER noget ganske særligt!

Rigtig god sommer!