Vandreture for voksne

Find inspiration til vandreture og cykelture i naturskønne omgivelser ved Den Gamle Lillebæltsbro og Lillebælt.

Bridgewalking Lillebælt – Del en unik oplevelse sammen

Kombinér din ferie med den perfekte ferieattraktion for aktive voksne uden børn. Med en vandretur over Den Gamle Lillebæltbro får I en oplevelse sammen for livet, som giver et sug i maven og en helt utrolig udsigt.
Der er plads til 20 personer på hvert hold, og I ledsages af en erfaren guide, der fortæller om den historiske bro og de smukke omgivelser, I kan se på vandringen over broen.

Book jeres tur nu.

gaatur-brovandring

Praktisk info

Husk praktisk overtøj og fodtøj, når I skal på vandretur på Bridgewalking Lillebælt.
Man skal være min. 140 cm høj og ikke være gangbesværet. Det er en gåtur på ca. 2,5 km, og der er en del trapper undervejs.

Toiletter findes i Naturcentret ved siden af Velkomstcentret. Der er ikke toiletter på broen.

Se flere praktiske informationer her

Oplevelser i området omkring Bridgewalking Lillebælt

Når I vælger en brovandring over Lillebælt, er der mulighed for at planlægge en hel dag eller en hel ferie, med imponerende oplevelser og aktiviteter i nærområdet for voksne uden børn.

Fysiske udendørsaktiviteter

For den voksne livsnyder kan brovandringen kombineres med andre spændende attraktioner. I området finder I mountainbiking, vandreture og cykelruter, og fra april er det også muligt at tage på hvalsafari  Du kan også prøve Stand-up Paddle Yoga.

Madoplevelser omkring Bridgewalking

Vandreture i og omkring Middelfart og FredericiaEfter jeres vandretur, kan I nyde godt af nærområderne Middelfarts og Fredericias kulinariske oplevelser, så som vinsmagning og mange gode restauranter.

Find spisesteder omkring Fredericia og i Middelfart.

Nyd en kold øl ved Kolding Fjord, køb en is ved Skærbæk Havn, flad ud på den bynære Østerstrand i Fredericia eller hold picnic i det fri med god take-away fx ved Brende Mølle, Ejby Mose eller Svendstrup Strand. Find det fulde overblik over gode picnic spots her.

I nærområdet finder I desuden masser af gode shoppingmuligheder for enhver smag, og både Fredericia og Middelfart byder i øvrigt på kulturelle seværdigheder, så som gallerier, museer og kulturhistoriske omgivelser. Prøv fx Galleriet Kunstspiralen, prøv den kreative workshop hos Middelfart Billedskole eller kig på hvilke museer, der ellers er i lillebæltsområdet.

Find masser af inspiration til gode oplevelser i området omkring Middelfart og Fredericia.

Overnatning

Nærområdet byder på gode overnatningsmuligheder til voksne uden børn. Bridgewalking ligger i nærheden af en række gode kroer, hoteller, vandrehjem, sommerhusudlejere og Bed & Breakfast, og I kan finde et udvalg listet op herunder.

Omkringliggende campingpladser – Nem booking:

Vi har samlet et overblik over de bedste campingpladser i og omkring Middelfart og Fredericia. Klik videre på den ønskede campingplads for at booke.

Omkringliggende Bed & Breakfasts:

Herunder finder du et overblik over nogle af de bedste Bed & Breakfast muligheder i og omkring Middelfart og Fredericia. Der er begrænsede antal senge hvert sted, og du kan klikke videre på den foretrukne B&B for at læse mere og booke.

Omkringliggende hoteller:

Herunder finder du et overblik over de hoteller, vi samarbejder med, og hvor du kan få Bridgewalking billetter inklusiv. Klik videre under det ønskede hotel for at læse mere.

Find flere overnatningsmuligheder i naturen og mulighed for gode vandreture i området omkring Middelfart. Se overnatningsmuligheder i det fri omkring Fredericia.